Min side

Har du sendt inn søknad om erstatning, kan du følge saken din på Min side. Advokater kan bruke Min side på vegne av klientene sine.

Skriv ut Nynorsk | English | 16. september 2022

På Min side kan du følge med på saken din, du får rask tilgang til brev vi sender ut, du kan enkelt og sikkert sende inn dokumentasjon og kommentere saken din fortløpende.

 

Disse kan bruke Min side

  • Du kan bruke Min side hvis du har søkt om erstatning og du er pasienten.
  • Du kan bruke Min side hvis du er fullmektig for en person som søker erstatning. Du må ha sendt inn gyldig fullmakt til oss.
  • Har du advokat eller fullmektig som representerer deg, har du bare lesetilgang på dokumenter du selv har sendt, eller mottatt, i Min side.
  • Har du verge kan du dessverre ikke bruke Min side.
  • Er du etterlatt, forelder eller verge kan du ikke bruke Min side.

Vi jobber med å utvikle Min side slik at den vil bli tilgjengelig for alle.

Tilgang til saken din

Du har tilgang til saken din på Min side så lenge den er under behandling hos oss.

Etter at saken din er avsluttet, har du tilgang til saken i 90 dager. Hvis saken din sendes til Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten for klagebehandling (Helseklage), blir saken borte fra Min side etter 21 dager.

Ønsker du tilgang til en avsluttet sak, må du kontakte oss.

Min side for advokater

Vi oppfordrer advokater til å bruke Min side. Min side gir deg oversikt over alle saker hvor du er advokat. Du får enkelt tilgang til sakens dokumenter og kan på en trygg og enkel måte sende inn dokumentasjon eller kommentarer. Du får et samlet varsel hver dag på e-post hvis vi har sendt deg et nytt brev i en av sakene.

Min side er personlig, og alle brukere logger seg på med BankID. For at du som advokat skal få tilgang på Min side, på vegne av klientene dine, må du sende oss personnummeret ditt, en e-postadresse og et telefonnummer som vi bruker til å varsle deg om oppdateringer. Av personvernhensyn må du sende oss informasjonen gjennom en sikker digital løsning eller ved bruk av post.

Advokatfullmektiger kan bruke Min side på samme måte som advokater.

Innlogging

Første gang du logger inn, må du gi samtykke til å bruke Min side og motta SMS-varsler.

NB: Nettleseren Internet Explorer er utdatert og støttes ikke lenger av Min side. Vi anbefaler at du bruker en annen nettleser, som for eksempel Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Safari.

Kontakt oss

Har du spørsmål om eller trenger hjelp til Min side, ta kontakt med servicesenteret vårt for råd og veiledning.