Skjema

Du kan signere og sende inn søknad om erstatning digitalt. Du finner veiledning om hvordan du gjør det inne i skjemaet. Alle andre skjemaer må skrives ut, signeres og sendes i posten. Du kan også sende inn skjemaene gjennom Min side.

Skriv ut Nynorsk | English | 14. desember 2020

Når du skal fylle ut et skjema anbefaler vi at du bruker en moderne nettleser som Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari eller Mozilla Firefox. I tillegg anbefaler vi at du installerer PDF-leseren Adobe Acrobat Reader, som er gratis.

Når du har fylt ut skjemaet, må du lagre det lokalt på datamaskinen din før du sender det til oss. Åpne skjemaet og sjekk at alt innholdet er lagret. Ved problemer, kontakt servicesenteret vårt.

Søknadsskjema om erstatning

Andre skjemaer

Skjema og veileder for helsepersonell

Informasjon om skjemaer som finnes i Min side

Skjemaene i listen under sender du enklest til oss gjennom Min side, og vi anbefaler at du tar i bruk Min side for å sende oss det vi spør etter. Da får vi raskere rett informasjon fra deg.

Logg inn på Min side

Hvis du ikke har Min side, eller ikke ønsker å bruke Min side, kan du skrive ned informasjonen vi trenger og sende inn til oss. Du finner en oversikt over det vi spør etter i informasjonsskrivene under.